Tussen 2008 en 2012 was één van de beste spelers uit de Ligue 1. De aanvaller trok nadien naar Lille, maar in Noord-Frankrijk vonden ze nooit een speler die even beslissend was als hij.

Op wat voor een manier begon Victor Osimhen aan het seizoen bij Lille OSC. De aanvaller maakte meteen 7 doelpunten en gaf ook nog eens 2 assists. De supporters zijn dan ook laaiend enthousiast over zijn prestaties.

In zijn beste seizoen maakte Hazard 4 doelpunten en gaf hij 5 assists na 9 speeldagen in de Ligue 1. De Nigeriaan was op dit moment dus al even beslissend als de Rode Duivel in het seizoen 2011-2012. Uiteraard is het logisch dat Osimhen meer scoort dan Hazard want in tegenstelling tot de speler van Real Madrid is hij een diepe spits. Toch blijft het een knappe statistiek.

In de UEFA Champions League krijgen we hetzelfde beeld te zien. In de eerste twee wedstrijden (tegen Trabzonspor en CSKA Moskou) gaf Eden Hazard een assist. Victor Osimhen speelde goed tegen Ajax, maar er werd wel met 3-0 verloren. Tegen Chelsea lukte het hem wel om een doelpunt te maken.


Bron: https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2019-10-19/victor-osimhen-is-uitstekend-begonnen-om-eden-hazard-op-te-volgen-bij-lille