Ook al weet niemand voorlopig op welke manier de zal aflopen, de clubs blijven werken aan hun team voor volgend seizoen. Laagvlieger Aston Villa denkt daarbij aan Christian Luyindama om de achterhoede te versterken. Dat zegt FootRDC.
Aston Villa toont al maanden interesse in bonkige verdediger van . Volgens het Franse medium staat Luyindama zelfs op de shortlist van Villa, ondanks dat de toekomst van de Engelse club nog onzeker is. Het staat momenteel voorlaatste in de Premier League en leek voor de corona-uitbraak af te stevenen op degradatie.
Volgens het Britse tabloid-medium The Daily Star heeft Villa al 12,4 miljoen euro geboden voor de verdediger, al zou Galatasaray meer willen voor zijn speler die vorige zomer de overstap maakte van Standard Luik naar . Met die transfer was een bedrag van vijf miljoen gemoeid. In de hoop het transferbedrag voor zijn goudhaantje nog te laten oplopen, houdt Galatasaray de boot voorlopig af.
Naast Aston Villa zouden ook andere Premier League-teams interesse hebben in de 26-jarige Congolees. Zo passeren Bournemouth, Everton en allemaal de revue. Luyindama zelf droomt er van om ooit in te kunnen spelen. Die droom lijkt dus steeds realistischer te worden.


VIAVoetbalprimeur.be