De wegen van Antwerp FC en Sinan Bolat scheiden. De partijen geraakten het niet eens over een contractverlenging. Lang heeft de doelman echter niet moeten wachten op een nieuwe club.

Het vertrek van Sinan Bolat bij Antwerp FC wordt alvast een aderlating. De Turk ontpopte zich de voorbije seizoenen tot absolute sterkhouder. Het is dan ook niet onlogisch dat hij eisende partij was op de (afgesprongen) contractonderhandelingen. JK onderhield al langer informele contacten met Bolat. Volgens de Turkse media is de deal zo goed als rond. De doelman zal na de coronacrisis naar zijn thuisland afreizen om er de punten en komma’s te bespreken. Nu wel eerste doelman?Met Kara Kartallar is Bolat aan zijn tweede topclub in Istanboel toe. Eerder droeg de Turkse international de kleuren van , maar bij Cim Bom Bom kon hij zich nooit opwerken tot vaste nummer één.


VIAVoetbalkrant.com