Everton gaat 2.000 tickets voor de Premier League-wedstrijd tegen Chelsea (12 december) verloten onder supporters die beschikken over een negatieve coronatest. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden.

De nieuwe richtlijn van de Britse overheid staat toe dat maximaal 2.000 supporters bij een voetbalwedstrijd aanwezig mogen zijn in december. Everton last een speciale registratieperiode in voor fans om mee te kunnen doen aan de verloting van de tickets. Een negatieve testuitslag op de dag van de wedstrijd, of de dag ervoor, is vereist”, aldus het AD.

“De Engelse voetbalclubs Luton Town en Wycombe Wanderers, beide uitkomend op het tweede niveau, mogen woensdagavond ook een beperkt aantal toeschouwers toelaten. Arsenal is donderdag de eerste club van het hoogste niveau die toeschouwers mag verwelkomen. Dat gebeurt in een duel met Rapid Wien in de ”, zo klinkt het.


VIAVoetbalnieuws.be