"Een uitslag die staat in Europa", zo noemde Jan Mulder de 3-0 zege van tegen Zenit Sint-Petersburg na afloop in de studio van VTM 2. Een terechte uitspraak, zo blijkt, want Blauw-Zwart is goed vertegenwoordigd in het officiële Fantasy Team van de Week.

Daar pronken uitblinkers Charles De Ketelaere en Noa Lang, allebei aan het kanon, namelijk in een voorhoede met Olivier Giroud en Neymar. Een andere blikvanger is , goed voor een hattrick in de spectaculaire nederlaag van Basaksehir tegen Leipzig. Achterin zien we trouwens nog een opvallende naam opduiken, want daar is zowaar tevens een plaatsje voorzien voor oude bekende Alexander Scholz.

De intussen 28-jarige Deen speelde in ons land voor Lokeren, Standard en Club Brugge en tekende tegen Atalanta voor een prachtige treffer. Ondanks nog een aantal opvallende uitslagen, waaronder de stuntzege van Shaktar Donetsk tegen Real Madrid, is Club Brugge trouwens de enige ploeg die twee afgevaardigden telt in het ultieme elftal van speelronde vijf. Bart Verhaeghe en co kunnen er alleen maar trots op zijn.


VIAVoetbalnieuws.be