De statistieken van Romelu Lukaku blijven dit seizoen bijzonder indrukwekkend ogen. In de Serie A scoort de Rode Duivel met de ogen dicht en ook in de doet hij nu hetzelfde. Dinsdag stond hij nog twee keer aan het kanon tegen Borussia Mönchengladbach, waardoor zijn teller nu op vier goals in vier matchen staat in het kampioenenbal.

En dat kan Lukaku straks ook een prijsje opleveren, want de UEFA heeft onze landgenoot genomineerd voor de trofee van Speler van de Week. De concurrentie voor Lukaku is wel niet min, want ook de andere kandidaten hebben deze week veel gescoord. Zo was Olivier Giroud goed voor maar liefst vier goals namens Chelsea tegen Sevilla.

maakte dan weer een hattrick namens Basaksehir tegen RB Leipzig, terwijl Mergim Berisha er ook twee in het mandje legde voor RB Salzburg tegen Lokomotiv Moskou.


VIAVoetbalnieuws.be