beperkte haar inkomende transferactiviteiten deze zomer tot enkel Noa Lang, die de laatste tijd een prima indruk maakt. Nochtans leken er wel meer profielen op het lijstje van Blauw-Zwart te staan. Een diepe spits uiteraard, maar ook eventueel nog een centrale verdediger. Vooral een extra linkspoot had niet misstaan.

Zeker nu Simon Deli al het hele seizoen lang op de sukkel is met diverse kwaaltjes. Club leek in de zomer dan ook van plan om een alternatief voor de Ivoriaan in huis te halen en polste onder meer bij Wesley Hoedt, die uiteindelijk terug op huurbasis naar Lazio trok. Komende dinsdag kijkt de landskampioen het voormalig target dus opnieuw in de ogen, want in de is de ex-verdediger van Antwerp steevast titularis. In de Serie A daarentegen lijkt de Nederlander zijn basisplaats de laatste weken kwijt te zijn.

Hetzelfde geldt al sinds het begin van de campagne voor diens landgenoot Stefano Denswil bij Bologna, die momenteel wel met een blessure kampt. Desalniettemin kan Club dus altijd in januari een lijntje uit te werpen naar de vroegere publiekslieveling, die ruim vier jaar in Jan Breydel vertoefde vooraleer voor zes à acht miljoen richting Italië te trekken. Een terugkeer van Denswil, eventueel zelfs op huur, lijkt alvast aannemelijker dan die van een andere ex-speler als Nabil Dirar, die in Turkije geregeld aan een comeback wordt gelinkt.


VIAVoetbalnieuws.be