De prestaties van Raphael Holzhauser blijven niet onopgemerkt. De middenvelder verlengde onlangs zijn contract bij Beerschot, maar het Turkse houdt de Oostenrijker volgens Turkse media nauwlettend in het oog.

Met tien doelpunten en negen assists is Holzhauser aan een uitstekend seizoen bezig bij Beerschot. Besiktas zou een nieuwe nummer 10 zoeken en uitgekomen zijn bij Holzhauser. Een transfer in januari lijkt echter onwaarschijnlijk omdat hij net zijn contract heeft verlengd.
Beerschot zou ook nog geen contract hebben gehad met Besiktas, maar door de goede prestaties van Holzhauser zal er meer en meer interesse komen in de spelverdeler. Holzhauser heeft een marktwaarde van zo’n 2,3 miljoen euro.

BeÅŸiktaÅŸ board could bring midfielder Raphael Holzhauser in from Belgian club K Beerschot VA if Sergen Yalçın approves. (Fotomac) pic.twitter.com/Lk0Fff4bBO
— Besiktas Talk (@BesiktasTalk) December 3, 2020


VIAVoetbalprimeur.be