bleef afgelopen zomertransferperiode opvallend stil. De vraag is of de landskampioen zich tijdens de wintermercato wel zal roeren. Vincent Mannaert geeft alvast een voorproefje tegenover Het Nieuwsblad.

“We zijn niet gestopt om iemand te zoeken die ons meteen kan versterken op die positie omdat we weten dat we nog veel wedstrijden gaan hebben”, begint Mannaert. “Wat we deden in de zomertransferperiode zetten we verder in de komende weken. Met de bedoeling ons te versterken waar het kan. En daar hoort ook de positie negen bij.”
Samatta stond op het transferlijstje afgelopen zomer. “Er is deze zomer contact geweest. Samatta was op de hoogte van onze interesse. Hij kent Philippe en de Belgische competitie maar heeft uiteindelijk de keuze voor Fenerbahce gemaakt. Ik heb geen signaal vandaag dat hij die deur dringend achter zich wil dichttrekken.”


VIAVoetbalprimeur.be