Bij Standard bleef het afgelopen zomer op vlak van transfers nog relatief rustig, maar in januari zou dat weleens anders kunnen zijn. CEO Alexandre Grosjean gaf onlangs al aan dat er spelers verkocht zullen moeten worden aangezien de Rouches in Europa niet overwinteren. Daarbij zouden enkele grote namen kunnen zitten.

Zo zou Obbi Oulare volgende maand andere oorden kunnen gaan opzoeken en ook Mehdi Carcela zou gaan vertrekken. Philippe Montanier doet dit seizoen niet al te vaak een beroep op de flankaanvaller, die wel nog steeds een stevig loon opstrijkt in Luik. Zijn contract loopt er wel op het einde van het seizoen af en Standard lijkt niet van plan om dat te gaan verlengen.

Maar journalist Pascal Scimè geeft bij RTBF aan dat Carcela al in januari weg zou kunnen zijn. Hij maakt melding van interesse uit Turkije die straks tot een transfer zou kunnen leiden. Na drie jaar zou er zo een einde kunnen komen aan de derde passage van de Belgische Marokkaan op Sclessin.


VIAVoetbalnieuws.be