Paris Saint-Germain gaat er alles aan doen om Neymar en Kylian Mbappé voor de club te behouden. Dat verzekerde voorzitter Nasser Al-Khelaifi na de royale overwinning tegen Basaksehir (5-1) in de .

De twee supersterren blonken tegen de Turken maar weer eens uit. Neymar scoorde drie keer in het duel en Mbappé bracht twee treffers op zijn naam. Dankzij de riante zege won PSG de groep. Volgens Nasser Al-Khelaifi zijn de onderhandelingen over een nieuw contract met Neymar (28) en Mbappé (21) inmiddels begonnen.

“Ze willen allebei blijven bij PSG. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt.” De huidige contracten van de Braziliaan Neymar en de Fransman Mbappé lopen medio 2022 af. Beide vedettes worden al lange tijd in verband gebracht met een transfer, maar is Parijs gaat men er dus van uit dat de twee juist voor een langer verblijf gaan kiezen.


VIAVoetbalnieuws.be