Om 18u55 wordt de partij tussen PSG en Istanbul Basaksehir in de hervat, nadat ze dinsdagavond halfweg de eerste helft al stilgelegd werd. De spelers besloten van het veld te stappen nadat de vierde ref Pierre Webo, de assistent van Basaksehir 'die zwarte' genoemd zou hebben.

De UEFA kwam na het incident amper met een reactie en kreeg daarvoor heel wat kritiek. Maar nu is de Europese voetbalbond toch een beetje met een ingreep gekomen. In diezelfde fase had Webo immers ook een rode kaart gekregen, wat betekende dat hij woensdagavond niet langs de zijlijn zou mogen staan. De match wordt immers hervat waar ze stopgezet is.

De UEFA heeft nu echter besloten om de rode kaart van Webo in te trekken, zo laat Basaksehir weten. De Kameroener zal dus toch gewoon op de bank mogen plaatsnemen.


VIAVoetbalnieuws.be