Anderlecht zou interesse hebben in de Deense flankaanvaller Philip Zinckernagel. Tenminste: dat beweert de Turkse krant Gazete Damga. Zinckernagel komt momenteel uit voor Bodo/Glimt in Noorwegen.

Anderlecht kan nog versterking gebruiken op de flank, want de transfer van Moustapha Bundu is voorlopig absoluut geen succes. Zinckernagel speelt al sinds 2018 bij Bodo/Glimt en haalt er indrukwekkende cijfers voor een flankspeler: hij scoorde 31 goals in 82 wedstrijden.
Ook Trabzonspor zou interesse hebben in hem, vandaar dat de Turkse pers over hem schrijft. Afgelopen seizoen werd hij nog landskampioen met Bodo/Glimt. Hij lijkt klaar voor de volgende stap, al moet hij wel nog wachten op zijn eerste interland voor Denemarken.

#Anderlecht Philip Zinckernagel’i istiyor. Takımın bu sezonki durumu #Trabzonspor gibi olmasa da zirveden uzaklar. Devre arası bir operasyon gerçekleÅŸtirilebilir. Birçok oyuncunun gönderilme ihtimali var. Bu isimler arasında Antalyasporlu Paul Mukairu da bulunuyor. #RSCA
— Burak Zihni (@burakzihni61) December 19, 2020 


VIAVoetbalprimeur.be