is op zoek naar een spits en de 31-jarige Bas Dost is de topkandidaat. Toch is de komst van de Nederlander nog geen uitgemaakte zaak. Blauw-Zwart moet nog wat geduld hebben.

Met de speler zou er al een akkoord zijn, maar nog niet met diens club Eintracht Frankfurt. De Duitsers willen eerst een spits vastleggen vooraleer ze Dost naar België laten vertrekken. Club Brugge had ook nog andere opties in gedachten, maar het haakte ondertussen af voor twee spelers.

Ally Samatta, die na zijn vertrek bij KRC Genk op de dool is, kan ook op huurbasis bij Fenerbahçe niet overtuigen. Philippe Clement dacht even aan een nieuwe samenwerking, maar de speler die eigendom is van Aston Villa heeft volgens het bestuur niet het juiste profiel. Opvallend: afgelopen zomer polste Club wél bij de spits. Dat liet Vincent Mannaert onlangs weten.

Ook Divock Origi werd genoemd en Blauw-Zwart droomde volgens Het Laatste Nieuws wel degelijk van diens komst, maar de aanvaller van Liverpool is onhaalbaar. Hij zakt dus niet af naar België. Dost lijkt dus nog altijd dé topkandidaat te blijven. Wordt vervolgd.


VIAVoetbalnieuws.be