zou een tijdelijke oplossing hebben voor Michael Krmencik. Volgens Turkse media gaat hem anderhalf jaar huren, al is er nog geen akkoord met Krmencik zelf. 

Krmencik is uit de gratie gevallen bij coach Philippe Clement. Door de komst van Bas Dost heeft hij al helemaal geen toekomst meer bij Club. Besiktas zoekt nog een spits en zou Krmencik zelfs huren tot de zomer van 2022. Bij Club heeft de Tsjech nog een contract tot 2023.
Bij zijn vorige club Viktoria Plzen was Krmencik een trefzekere aanvaller met 45 doelpunten op 91 wedstrijden. Bij Club overtuigde hij echter nooit en scoorde hij voorlopig maar drie doelpunten. Een domper voor Club, dat meer dan zes miljoen euro heeft betaald om Krmencik aan te trekken.
Krmencik zou ook interesse genieten in Rusland, Griekenland en van zijn ex-ploeg Plzen. Het is dus niet zeker dat hij wil ingaan op het aanbod van de Turken. 


VIAVoetbalprimeur.be