kondigde op kerstavond een akkoord aan over de komst van Bast Dost, die van Eintracht Frankfurt wordt overgenomen indien hij maandag slaagt voor zijn medische proeven. Deze transfer betekent zo goed als zeker einde verhaal voor Michael Krmencik bij Blauw-Zwart. Volgens Het Nieuwsblad tonen de eerste ploegen alvast interesse in de Tsjech.

Wegens een blessure zal de spits sowieso niet in actie komen in de laatste wedstrijd van 2020 tegen KAS Eupen. Ondertussen wordt achter de schermen al werk gemaakt van zijn transfer. De krant Het Nieuwsblad weet alvast dat zijn ex-club Viktoria Plzen open staat voor een terugkeer. Daarnaast zouden ook ploegen uit Rusland, Griekenland en Turkije het dossier met de nodige interesse opvolgen.

UPDATE 27/12
Krmencik kan dus rekenen op interesse van verschillende ploegen, de kans is echter dat reëel dat zijn toekomst in Turkije ligt. Volgens het medium Ortacizgi is bereid om door te drukken voor zijn komst. De huidige nummer 5 uit de Süper Lig zou de Tsjech voor anderhalf seizoen op huurbasis willen overnemen. De genoemde bron stelt dat Krmencik eerst bij Fenerbahce werd aangeboden in een poging om Ally Samatta los te wringen. Daar hapte men echte niet. Dezelfde makelaar zou vervolgens bij Besiktas hebben aangeklopt en daar zou men wel enthousiast zijn.


VIAVoetbalnieuws.be