haalde in de zomer Noa Lang weg bij Ajax. Hij wordt gehuurd met een verplichte aankoopoptie van 6 miljoen euro. Een ander ex-target van Club gaat in januari mogelijk wel een transfer versieren.

Club Brugge duwde afgelopen zomer stevig door voor Bright Osayi-Samuel, maar de Nigeriaanse aanvaller weigerde in laatste instantie het Belgische voorstel. Met QPR was er wel een akkoord, maar de speler hoopte op de Premier League. Geen enkele club duwde echter door en Osayi-Samuel bleef in The Championship.

Daar doet hij het niet geweldig met amper 3 goals en 2 assists in 18 wedstrijden. Toch is er nog interesse in de speler, want Celtic werd al genoemd. Volgens het Turkse Fanatik is het Fenerbahçe dat nu echter stevig doorduwt en de Turken hopen hem komende maand te kunnen voorstellen als nieuwe aanwinst.


VIAVoetbalnieuws.be