maakte dinsdagmiddag de transfer van Bas Dost officieel. Naast Noa Lang en Ruud Vormer is het de 3e Nederlandse speler die dit seizoen actief is bij Blauw-Zwart. Kan Bas Dost prijzen pakken met Club Brugge? Het zou niet de eerste Nederlander zijn die succesvol is bij Blauw-Zwart. VoetbalPrimeur.be zet ze voor u op een rijtje.

Club Brugge kende afgelopen seizoenen veel succes, dat komt mede dankzij hun uitstekende transferpolitiek. Met de komst van Bas Dost pakt Club andermaal uit met een gerenommeerde naam in de voetbalwereld. Dost wordt de derde Nederlander in de kern bij Club Brugge maar in de afgelopen jaren passeerden nog veel Nederlanders met wisselend succes. Wij maakten een top 5 van Nederlanders bij Club Brugge die de voorbije 10 jaar het mooie weer maakten bij Blauw-Zwart.


VIAVoetbalprimeur.be