kondigde met Bas Dost al op kerstavond zijn eerste aanwinst van de winter aan. Met de komst van de Nederlander heeft de landskampioen eindelijk zijn diepe spits gevonden en dat betekent meteen ook dat het verhaal van Michael Krmencik helemaal over en uit is. De Tsjech haalde de jongste weken al amper nog de wedstrijdselectie.

Philippe Clement had bovendien ook al aangegeven dat Krmencik het voorbije jaar de verwachtingen niet ingelost had en dat Club een oplossing voor hem zou zoeken. De kans lijkt groot dat die oplossing uit Turkije zal komen, want daar zou de spits voor anderhalf jaar willen huren. Alleen dreigt Krmencik die overgang nu zelf te saboteren.

Volgens Fotomaç heeft Besiktas de onderhandelingen immers voorlopig stilgelegd omwille van de hoge looneisen van Krmencik. Die zou in anderhalf jaar 3 miljoen euro willen verdienen en dat vindt de Turkse topclub te gortig. Met Club zou er geen probleem zijn, want Blauw-Zwart zou zelfs bereid zijn om de overbodige spits gratis naar Istanboel te sturen.


VIAVoetbalnieuws.be