Na een moeilijk 2020 door de uitbraak van het coronavirus hoopt de voetbalwereld op een beter 2021, maar voor een Noorse international is het jaar alvast zeer sneu begonnen. Omar Elabdellaoui is volgens Turkse media op oudejaarsavond immers gewond geraakt bij een ongeluk met vuurwerk. De rechtsachter van moest naar het ziekenhuis afgevoerd worden nadat een vuurpijl in zijn hand ontploft zou zijn.

De 29-jarige Noorse international zou daarbij brandwonden in het gezicht opgelopen hebben en hij moest ook geopereerd worden aan de ogen. Turkse media menen dat de carrière van Elabdellaoui zelfs in gevaar is door de oogschade. Galatasaray bevestigde op zijn website dat Elabdellaoui gewond is geraakt bij een incident, maar gaf verder geen details prijs.

Elabdellaoui speelt pas sinds de zomer voor Galatasaray, dat hem in augustus transfervrij overnam van Olympiacos. Hij kwam eerder ook al uit voor onder meer , en .


VIAVoetbalnieuws.be