De Belgische eersteklassers hebben geen Belgen op overschot en ze krijgen een mooie kans op een rechtsachter met heel wat ervaring in de Jupiler Pro League. Mickael Tirpan kan deze maand immers vrij makkelijk weggehaald worden bij zijn club.

Tirpan wil terug naar België omdat zijn vrouw de nodige medische zorgen nodig heeft. Kasimpasa, de Turkse club van Tirpan, stelt zich menselijk op en is bereid om mee te werken aan een uitleenbeurt voor zes maanden. Dat laat de speler weten aan La Dernière Heure.

Tirpan speelde in België al voor FCV Dender, Francs Borains, Seraing United, Moeskroen, KAS Eupen en Sporting Lokeren. Sinds een jaar speelt hij in Turkije en daar doet Tirpan het bijzonder goed. Hij ligt er nog tot medio 2022 onder contract en heeft volgens Transfermarkt.nl momenteel een markwaarde van 950.000 euro.


VIAVoetbalnieuws.be