Luis Pedro Cavanda gaat mogelijk aan de slag in Eerste Klasse B. De Belgische rechtsachter is al maanden op zoek naar een nieuwe uitdaging. De kans bestaat dat hij een contract krijgt bij de club.

Seraing United geeft volgens La Dernière Heure de speler de kans om er topfit te blijven en voorlopig is een contract niet aan de orde. Toch mag Cavanda hopen, want op die manier wist Ibrahima Cissé enkele maanden geleden toch een overeenkomst te versieren bij de club. Trainer Emilio Ferrera zal hem alvast goed in de gaten houden de komende dagen.

De 29-jarige Cavanda verbrak zes maanden geleden in onderling overleg zijn contract bij Standard. Hij werd nadien gelinkt aan enkele Italiaanse tweedeklassers, maar er kwam geen contract uit de bus. De eenmalige Rode Duivel speelde in het verleden voor Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor, en Standard.


VIAVoetbalnieuws.be