Voor Obbi Oulare is 2021 bijzonder slecht begonnen, want de spits kreeg te horen dat hij niet langer tot de A-kern van Standard behoort. De Rouches zitten in financiële problemen en moeten hun kern daarom afslanken. Oulare is daarbij één van de spelers die mag beschikken. De spits kon voor de club geen prestaties brengen die in verhouding stonden tot zijn loonstrookje.

Oulare zal dus zo snel mogelijk een nieuwe club moeten vinden, maar lijkt niet van plan om zomaar bij eender welke ploeg aan de slag te gaan. Hij zou al een aanbieding van de Engelse tweedeklasser Barnsley afgewezen hebben, tot grote onvrede van Standard. Maar door het Turkse Skor wordt geopperd dat een transfer naar de Süper Lig soelaas zou kunnen bieden.

Oulare werd in het verleden wel vaker gelinkt aan Turkse clubs, maar het is nog maar de vraag of de spits zo'n overgang zal zien zitten. En uiteraard ook of er wel Turkse clubs zijn die concrete belangstelling hebben én voldoende prestige en financiële slagkracht hebben om Oulare te overtuigen…


VIAVoetbalnieuws.be