Bij Oud-Heverlee Leuven mogen een pak spelers de club verlaten. Eén van hen is de aanvallende middenvelder Yohan Croizet. Er is de nodige interesse voor hem, al is er momenteel nog geen concreet bod op tafel gekomen bij OHL.

Volgens onze bronnen hebben de Cypriotische clubs Anorthosis Famagusta en Apollon Limassol geïnformeerd naar de speler. Zij zijn niet de enige clubs die interesse hebben in Croizet, want vanuit Turkije hebben en Boluspor ook hun oog laten vallen op de Fransman. Er is ook interesse vanuit Eerste Klasse B. Zo is een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen een optie.

Croizet heeft nog een contract van een half jaar aan Den Den Dreef, waar trainer Marc Brys niet meer op hem rekent. Hij vertoeft er zelfs in de B-kern. De 28-jarige Croizet speelde in het verleden voor FC Metz, Virton, OHL, KV Mechelen, Sporting Kansas City en sinds een jaar trok hij weer het truitje aan van OHL.

Claudio Reulens


VIAVoetbalnieuws.be