De Turkse eersteklasser Kasimpasa heeft zijn zinnen gezet op de Jupiler Pro League. Isaac Kiese Thelin werd al op huurbasis weggehaald bij RSC Anderlecht en volgens onze bronnen willen de Turken nu ook zaken doen met AA Gent. Al lijkt een transfer niet makkelijk te worden.

Kasimpasa heeft immers nood aan een verdediger, want daar heeft Julian Jeanvier immers een zware blessure opgelopen en hij is maanden buiten strijd. Met Fuat Çapa is er een coach aan de slag die het Belgische voetbal uiteraard zeer goed kent en hij wil volgens onze bronnen graag Bruno Godeau naar Turkije halen. Godeau speelt sinds een jaar voor AA Gent, maar komt er niet al te veel aan spelen toe.

Toch maakt hij bijna altijd deel uit van de wedstrijdkern. AA Gent is niet echt bereid om Godeau te laten gaan, want ze hebben geen overschot aan Belgen én zeker niet aan linksvoetige verdedigers. Voorlopig is een transfer dus niet aan de orde, al kan het in een transferperiode snel veranderen….

Claudio Reulens


VIAVoetbalnieuws.be