Anderlecht moet zich deze wintermercato alweer behelpen met beperkte financiële middelen, maar dat maakt niet dat Paars-Wit niet actief is op de transfermarkt. Met Warner Hahn en Mohamed Bouchouari werden zelfs al twee nieuwkomers binnengehaald.

Aanvallende middenvelder Majeed Ashimeru zou weldra aanwinst nummer drie moeten worden. Hij kan tot het einde van dit seizoen worden gehuurd van RB Salzburg, vermoedelijk met een aankoopoptie. En daar houdt het mogelijk niet bij op. Ook Youssouf Ndayishimiye zou namelijk nog steeds op het verlanglijstje staan van de Brusselaars.

Het is al even stil omtrent de defensieve middenvelder van het Turkse Malatyaspor, maar bronnen in Turkije melden nu dat Anderlecht hem komend weekend opnieuw zal scouten in de wedstrijd tegen . Eerder klonk al dat Paars-Wit reeds een bod had neergelegd voor de tweevoudige Burundese international.


VIAVoetbalnieuws.be