Lamkel Zé heeft er (alweer) een bewogen week opzitten. De Kameroener tekende alweer voor een karrevracht aan nieuwe fratsen, waarmee hij zich bij Antwerp – in hoeverre dat eigenlijk nog mogelijk was – helemaal onmogelijk heeft gemaakt.

Zo gaf Algemeen Manager Sven Jacques al aan dat het verhaal van Lamkel Zé op de Bosuil eigenlijk afgelopen is. Maar desondanks zijn er nog steeds die geloven in de wispelturige flankspeler. Gil Swerts bijvoorbeeld, de voormalig Rode Duivel is de coach van Zé bij de U23 van Antwerp. 

Hij zegt in HLN namelijk dat de Kameroener óp het veld een voorbeeld is: “Didier komt altijd op tijd, is er altijd. Hij heeft zijn kwaliteiten en die laat hij ook altijd zien. Hij scoort vaak, is een surplus aan kwaliteit. Voor die jonge gasten is dat alleen maar goed, hij maakt de rest beter, op het veld is hij de ideale ploegmaat. Wij hebben nooit problemen gehad met hem”, klinkt het namelijk lovend. 


VIAVoetbalnieuws.be