Standard zal deze maand wellicht vooral op uitgaand vlak een drukke mercato kennen. De Rouches willen af van enkele dure overbodige spelers als Obbi Oulare en Felipe Avenatti en overwegen daarnaast ook nog om minstens één sterkhouder te verkopen om zo de noodlijdende clubkas wat te spijzen. Maar ook een jong talent kan op interesse rekenen.

Turkse bronnen melden namelijk dat de ontwikkeling van Damjan Pavlovic in de gaten houdt. De 19-jarige defensieve middenvelder werd in de zomer bij de A-kern gehaald en mocht van Philippe Montanier ook debuteren. Als linksachter kwam hij twee keer in actie, waarbij hij ook een goede indruk liet. Zijn laatste speelminuten dateren inmiddels wel al van november.

Galatasaray zou weldra de onderhandelingen met Standard aanknopen en Pavlovic zou al aangegeven hebben dat hij een transfer wel ziet zitten. Het is niet duidelijk hoeveel hij Standard zou moeten gaan opleveren. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt momenteel op 250.000 euro geschat.


VIAVoetbalnieuws.be