Het is nog eventjes wachten op witte rook, maar het lijkt erop dat Majeed Ashimeru de volgende aanwinst wordt van RSC Anderlecht. De buitenlandse media blijven echter ook gewag maken van paars-witte interesse in middenvelder Youssouf Ndayishimiye.

Zo verklaarde journalist Rasit Altun eerder aan beIN Sports dat Anderlecht van plan was om de middenvelder van Malatyaspor te komen scouten in de match op Fenerbahçe, maar dat de scouts van Paars-Wit door de pandemie niet in Istanboel geraakt zijn. Volgens de laatste berichten zouden er wel scouts aanwezig zijn in de match gisteren tegen Kayserispor, maar dat werd nog niet bevestigd. 

Anderlecht zal echter niet te lang mogen talmen, wil het Ndayishimiye aantrekken. Eerder werden Fenerbahce en Trabzonspor genoemd als kandidaat-overnemers, maar daar mogen nu nog twee concurrenten worden aan toegevoegd. Turkse media melden namelijk dat ook en het Franse Saint-Etienne mee in de race lopen. Andere Turkse media stelden al dat Anderlecht een bod heeft uitgebracht bij Malatyaspor, maar dat werd niet bevestigd door Belgische media. 


VIAVoetbalnieuws.be