De Turkse ploegen hebben blijkbaar hun weg naar België gevonden. Het gonst van de geruchten van Turkse interesse in spelers uit de Jupiler Pro League. Zo ook bij Cercle Brugge.

Volgens media in Turkije heeft laagvlieger Erzurumspor zijn zinnen gezet op Joanna Omolo. De 31-jarige middenvelder heeft een aflopend contract in Brugge en voor Cercle is het dus een laatste kans om nog wat geld te vangen. Omolo speelt sinds 2017 voor de Vereniging en kwam dit seizoen voorlopig 559 minuten in actie.

Erzurumspor vecht voor het behoud in eerste klasse en werd eerder al gelinkt aan Daniel Opare. De kans is dus groot dat ze de Belgische markt aan het afspeuren zijn naar opportuniteiten en de kans is niet onbestaande dat er de komende dagen en weken nog spelers uit de JPL aan de Turkse club worden gelinkt.


VIAVoetbalnieuws.be