Het Turkse Göztepe wil Peter Zulj weghalen bij RSC Anderlecht. De Turken willen de Oostenrijker huren, maar ze houden meerdere spelers in de gaten. Onder meer een pion van STVV geniet Turkse interesse.

Volgens Turkse media staat ook Mory Konate van de Truienaars op hun radar. De defensieve middenvelder kwam dit seizoen 492 minuten in actie in de Jupiler Pro League en voor STVV is het nu het moment om hem van de hand te doen.

De ex-speler van Borussia Dortmund, waar STVV hem voor 100.000 euro wist weg te halen, is immers einde contract aan het einde van het seizoen. Volgens Transfermarkt.nl heeft de 27-jarige verdedigende middenvelder een marktwaarde van 300.000 euro, dus misschien kan STVV nog een beetje winst maken op de speler.

UPDATE 12/01
STVV heeft een akkoord bereikt met het Turkse Göztepe, maar het gaat niet om Mory Konate. Het Belang van Limburg weet dat de Zuid-Koreaanse aanvallende middenvelder Seung-woo Lee wellicht naar de Turken verkast. De Kanaries verhuren hem tot het einde van het seizoen en de club bedong ook een aankoopoptie. Bij STVV kon hij zich nooit doorzetten, ondanks de hoge verwachtingen.


VIAVoetbalnieuws.be