Volgens het Turkse Takvim heeft een bod van 2,5 miljoen euro afgewezen op Simon Deli. wil de verdediger graag binnenhalen, maar Blauw-Zwart eist naar verluidt vier miljoen euro.

Sportief directeur Emre Belozoglu zou in gesprek zijn met Club Brugge en de makelaar van Deli. In de laatste wedstrijden van Club Brugge stond Deli slechts één keer in de basis. Tegen KAS Eupen kwam hij helemaal niet in actie. Met de terugkeer van Stefano Denswil worden de plaatsen achterin bij Club Brugge nog duurder.
Het plan A van Fenerbahçe was Sokratis. Bij Arsenal komt de verdediger momenteel niet aan spelen toe. De Griek heeft echter naar verluidt geen zin in een overstap naar Turkije. Daarom staat Deli plots bovenaan het verlanglijstje. Het is nog maar de vraag of de Turken het gevraagde bedrag op tafel willen leggen.


VIAVoetbalprimeur.be