De competitie in de Jupiler Pro League is opnieuw begonnen en dus krijgt u van ons elke woensdag een centraal debat waarover u uw mening mag geven. Deze week debatteren we opnieuw erg graag. Geef uw mening!

Vorige week stelden we u de vraag rond de nieuwe coaches in de Jupiler Pro League: Mbaye Leye bij Standard en Frankie Vercauteren bij Antwerp.Of zullen slagen? Als het van u afhangt, dan geeft u Vercauteren bij Antwerp alvast veel meer kans dan Mbaye Leye bij de Rouches.De resultaten waren wel érg opvallend. 13% onder u ziet Mbaye Leye als juiste man op de juiste plaats in de Vurige Stede, 86% gelooft in Vercauteren bij stamnummer 1.Leye won ondertussen wel alvast zijn eerste partij tegen Waasland-Beveren, Vercauteren is sinds woensdag aanwezig op training bij The Great Old (lees er HIER nog eens wat meer over).Gouden Schoen?

Woensdagavond staat dan weer – een bizarre versie van – het Gala van de Gouden Schoen op het programma.De vraag is: wie volgt op? En de vraag aan jullie is vooral: gaan jullie kijken, zijn jullie benieuwd? Wij horen graag uw mening, laat ze dus zeker horen! 


VIAVoetbalkrant.com