is daadwerkelijk in de race om Timothy Fosu-Mensah terug te halen naar onze hoofdstad. Volgens het Algemeen Dagblad kloppen de eerdere signalen dat Bayer Leverkusen de beste papieren hebben om de verdediger van Manchester United op te halen.

De 23-jarige Fosu-Mensah komt niet voor in de plannen van Manchester United en mag de club voor een ‘kleine’ transfersom vertrekken, ook omdat hij in het bezit is van een aflopend contract. Er wordt gesproken over een som van amper 1,5 miljoen euro.

Eerder dit seizoen legde de voormalige jeugdspeler van Ajax een voorstel om zijn contract open te breken, naast zich neer. Zowel Bayer Leverkusen als Ajax ondernemen momenteel pogingen om de drievoudig international, die op meerdere posities in de verdediging uit de voeten kan, over te nemen. Leverkusen heeft momenteel de beste papieren in handen.

UPDATE 13/01
Bayer Leverkusen heeft de strijd van Ajax gewonnen. De Duitse club van Leon Bailey (ex-KRC Genk) heeft de komst van Timothy Fosu-Mensah aangekondigd. Hij komt over van Manchester United en tekende een contract tot medio 2024.


VIAVoetbalnieuws.be