en Racing Genk zijn de clubs die de laatste jaren de beste transfers deden in België. Beide ploegen kijken ook rond in Turkije. Volgens Turkse media hebben de twee topclubs een speler van Fenerbahçe in het vizier.

De twee Belgische clubs zien de komst van de zeventienjarige Ömer Faruk Beyaz wel zitten. De talentvolle Turk is een buitenkans, want hij is in de zomer einde contract. Er is wel bijzonder veel concurrentie voor de jonge speler. AZ onderhandelt al met de entourage van het talent, maar ook Stade Rennes, Real Sociedad, Bologna, Schalke 04, RB Salzburg en vele andere ploegen hebben hem op de radar staan.

Beyaz mocht dit seizoen nog maar één keer invallen bij Fenerbahçe en de aanvallende middenvelder die ook op de rechterflank uit de voeten kan, heeft volgens Transfermarkt.nl een marktwaarde van 1 miljoen euro. Kunnen de Belgische topclubs hem naar België halen?


VIAVoetbalnieuws.be