en KRC Genk worden genoemd voor Ömer Faruk Beyaz. Het 17-jarige wonderkind wordt gezien als een groot talent en heeft een aflopend contract bij . AZ zou al aan het onderhandelen zijn.

De Nederlandse club leidt de dans om het groot talent, maar verschillende Europese clubs houden de situatie in de gaten. Club Brugge, KRC Genk, Rennes, Real Sociedad, Bologna en RB Salzburg worden allemaal genoemd om Beyat over te nemen.
De Turkse jeugdinternational is een centrale middenvelder die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan. De 1m71 grote Beyat wordt in eigen land gezien als een toptalent. Dit seizoen kwam hij drie keer in actie voor Fenerbahçe. Zijn contract loopt 30 juni 2021 af.

🔥AZ Alkmaar are in negotiations with famous wonderkid Ömer Faruk Beyaz (17) from Fenerbahce on free transfer.Rennes, Real Sociedad, Bologna, RB Salzburg, Club Brugge, Genk and many other clubs are interested. #SRFC pic.twitter.com/qJgc6dTcL8
— Sqenf Foot (@SqenfFoot) January 13, 2021


VIAVoetbalprimeur.be