versterkte zich tijdens deze wintermercato reeds met Bas Dost en Stefano Denswil, maar daarmee is het huiswerk van Vincent Mannaert wellicht nog niet af. Ook aan uitgaande zijde staat er bovendien nog wat te gebeuren in Jan BreydeL Enkele voormalige sterkhouders lijken stilaan op weg richting de uitgang.

Denk maar aan Emmanuel Dennis, Siebe Schrijvers of zelfs Ethan Horvath. In dat rijtje hoort ook Simon Deli. Vooral Fenerbahce wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de Ivoriaan, die dit seizoen van het voorplan is verdwenen. De topclub uit Turkije zou al een bod hebben uitgebracht waarmee Club haar investering zou recupereren, alleen mikken ze daar nog op net iets meer. Toch lijkt een deal in de maak, want volgens Nexus Sport staat Deli zelf alvast open voor een overstap richting Istanbul.

UPDATE 19u39
Zoals eerder gemeld zou de Turkse grootmacht een bod van zo'n 2.5 miljoen euro hebben neergelegd voor de boomlange verdediger. Maar hoewel Deli in principe mag vertrekken, laat Blauw-Zwart hem niet zomaar gaan. Volgens RTBF, dat zich baseert op meerdere Turkse bronnen, zal Fenerbahce met een flink verbeterde aanbieding moeten komen om de landskampioen op andere gedachten te brengen. Deli heeft dan ook nog een contract tot medio 2022 en hij moet niet persé weg, waardoor de Bruggelingen in een stevige onderhandelingspositie zitten.


VIAVoetbalnieuws.be