Op officiële bevestiging is het nog even wachten, maar met de verhuis van Siebe Schrijvers naar OH Leuven is straks alweer van een overbodige pion verlost. De volgende die po weg lijkt naar de uitgang, is uiteraard Simon Deli. De verdediger wordt nu al een tijdje hardnekkig aan Fenerbahce gelinkt.

Het leek dan ook slechts een kwestie van tijd alvorens het volgende gerucht de wereld werd ingestuurd. De topclub uit Istanboel is immers de werkgever van Nabil Dirar, wiens naam de afgelopen transferperiodes telkens opnieuw in de wandelgangen van Jan Breydel te rapen viel. Daar was de 34-jarige winger van Marokkaanse komaf, die nog tot 2022 onder contract ligt in Turkije, van 2008 tot 2012 al eens aan de slag. Wie weet is de tijd voor zijn comeback nu echter eindelijk gekomen.

Turkse media stellen immers dat Fenerbahce zopas een bod uitbracht van Dirar plus een geldsom, vermoedelijk de 2,5 miljoen waarvan eerder reeds sprake was, om Deli over te nemen. Zoals altijd dienen geruchten uit Turkije met een flinke korrel zout genomen te worden, al valt niet uit te sluiten dat Blauw-Zwart oren heeft naar zulk een deal. Zeker omdat het met Bryan Reynolds op zoek lijkt naar een rechtsachter. Mocht zijn dossier te moeilijk blijken, kan Dirar een tijdelijk alternatief vormen.


VIAVoetbalnieuws.be