Jaap Stam hoopt een grote naam naar FC Cincinnati te halen. Volgens BILD is de Amerikaanse club één van de twee opties voor Lukas Podolski. Ook Radamel Falco kan naar de MLS.

De 35-jarige Duitser is vooral bekend als oud-speler van Bayern München, Arsenal en Internazionale. De laatste jaren was Podolski actief voor clubs uit Turkije en China, maar daar komt de Amerikaanse MLS nu dus bij. Cincinnati zou de routinier graag aan de selectie willen toevoegen. Podolski speelde 130 interlands voor de Duitse nationale ploeg. Zijn contract bij loopt na dit seizoen af.

Falcao is nog een grote naam die mogelijk naar Amerika zal verkassen. De Colombiaanse aanvaller van geniet interesse van Portland Timbers. Hij speelde eerder voor Chelsea, AS Monaco, Manchester United, Atlético Madrid, FC Porto en River Plate.


VIAVoetbalnieuws.be