Na Michael Krmencik en Siebe Schrijvers zou Simon Deli de volgende speler van moeten zijn die vertrekt in deze wintermercato.

Simon Deli kwam in 2019 van Slavia Praag naar blauwzwart. Hij speelde een sterk eerste seizoen, maar dit jaar is de Ivoriaan verre van een zekerheid. Clement liet vrijdag nog maar eens horen dat hij een vertrek wel verwacht. Het Turkse Fenerbahce is de belangrijkste kandidaat voor Deli. Volgens Sporx heeft Club Brugge deze week een voorstel ontvangen. Naast de transfersom wil de Turkse ploeg ook Nabil Dirar richting Brugge sturen om de deal te laten doorgaan. Wat Club met de 34-jarige ex-speler moet aanvangen is niet echt duidelijk. Deze deal zal dan wellicht ook niet doorgaan. Dit seizoen speelde Dirar nog geen enkele minuut voor Fenerbahce. Dirar speelde 153 keer voor blauwzwart. 


VIAVoetbalkrant.com