zit na een verloren jaar bij dit seizoen opnieuw bij , de club die hem verhuurde aan de Bruggelingen. En daar gaat het als vanouds voor het Senegalese woelwater.

Zo wist Diagne al negen keer te scoren in 15 wedstrijden voor de Turkse grootmacht. De aanvaller maakt dus indruk, zelfs tot in de Premier League. Want zo werd afgelopen weekend al bekend dat degradatiekandidaat West Bromwich Albion zou azen op zijn komst. Dat bericht van Sky Sports wordt nu ook bevestigt door The Mirror.

Mogelijk vertrekt Diagne dus richting Engeland, en dan zou hij meteen ook een opvallend afscheid kennen in Turkije. Afgelopen weekend werd Diagne namelijk van het veld gestuurd na een karatetrap, al wou hij duidelijk wel de bal spelen. Zijn laatste dagen bij Galatasaray zouden dus mogelijk plaatsvinden op de schorsingsbank, al valt af te wachten of de geruchten daadwerkelijk concreet zullen worden.


VIAVoetbalnieuws.be