is sterk aan het nieuwe kalenderjaar begonnen: het wist zijn eerste twee duels telkens te winnen en liet bij momenten indrukwekkend voetbal zien. Dat wil de landskampioen woensdag doortrekken tegen KV Oostende. Ondertussen ligt er voor manager Vincent Mannaert nog wat transferwerk op de plank.

Blauw-Zwart lijkt weldra de komst van Daniel Pérez af te ronden, de Venezolaanse aanvaller bevestigde via Instagram alvast zijn nakende overstap. Hij zal echter in eerste instantie aansluiten bij Club Nxt. De leider in de Jupiler Pro League blijft de markt evenwel afspeuren naar verdere opportuniteiten. Aan uitgaande zijde liggen dan weer twee belangrijke dossiers op tafel: dat van Simon Deli en dat van Emmanuel Dennis. Zo bevestigt La Dernière Heure dat de twee wel degelijk kunnen vertrekken voor het sluiten van de winterse transferperiode.

Die eerste zou zelf ook de intentie hebben om ander oorden op te zoeken, bovendien zou Fenerbahçe concrete interesse tonen. Maar Club wil enkel meewerken aan de juiste prijs. Een nieuwe club voor Dennis vinden blijkt dan weer een pak moeilijker. Eerder deze week geraakte al bekend dat er momenteel amper interesse heerst in de Nigeriaanse aanvaller. LDH weet dat er zelfs nog geen enkele aanbieding binnenkwam tijdens de huidige mercato. Daar kan nog verandering in komen, maar nu al is duidelijk dat Blauw-Zwart met minder vrede zal moeten nemen dan de gewenste 15 à 20 miljoen euro.


VIAVoetbalnieuws.be