In het voetbal kan het snel gaan. Vorig jaar werd Simon Deli nog aanzien als een topaankoop, dit seizoen valt hij zwaar door de mand. De kans is groot dat hij deze maand nog gaat verlaten.

De linksvoetige centrale verdediger zit volledig op een zijspoor na de komst van Stefano Denswil. Deli wil Club Brugge daarom verlaten en Fenerbahçe duwt door voor de sterke Ivoriaan. Maar een akkoord is er nog niet.

Club Brugge zou volgens de Turkse media 4 miljoen euro willen voor de speler, maar Fenerbahçe wil 'slechts' 2,5 miljoen euro overmaken. Dat is de prijs die Club betaalde voor de speler. Deli zelf zou ondertussen al een akkoord hebben met de Turkse topclub, maar voorlopig moeten de Turken nog een versnelling hoger schakelen als ze een akkoord willen vinden met de Belgische landskampioen. Wordt vervolgd.


VIAVoetbalnieuws.be