Het eerherstel lijkt er eentje van korte duur te zullen worden. Hoewel hij bij zijn wederoptreden meteen goed was voor de winnende treffer tegen Cercle Brugge, liet Didier Lamkel Zé er geen gras over groeien om alweer tegen de schenen bij de viering van zijn doelpunt. Antwerp wil het woelwater dan ook liefst nog voor het sluiten van de mercato van de hand doen.

In een uitgebreid relaas van de feiten van woensdagavond, toen de Kameroener na zijn doelpunt en achteraf in de kleedkamer op ongepaste wijze de show stal, doet Het Nieuwsblad uit de doeken hoeveel Luciano D'Onofrio en co nog hopen te vangen voor LZ7. Die werd tweeënhalf jaar geleden voor ongeveer één miljoen euro opgepikt in Frankrijk, een bedrag dat de Great Old naar verluidt minstens verdrievoudigd wil zien.

UPDATE 23/01
Hoewel hij al een tijdje mag beschikken, heerste er de voorbije maanden amper concrete interesse in Lamkel Zé. Maar daar komt nu verandering in. Zo stelt Het Laatste Nieuws dat enkele clubs zich aan het front hebben gemeld. Het zou gaan om ploegen uit Turkije en de Emiraten, die bereid blijken een aardig bedrag op tafel te leggen. In de onderhandelingen met de Turkse clubs zal er wel haast gemaakt moeten worden, daar sluit de mercato komende week donderdag al. In afwachting van een akkoord zal LZ7 allicht gewoon blijven spelen. Op die manier kan hij zijn marktwaarde mogelijk nog wat opkrikken.


VIAVoetbalnieuws.be