betaalde aan het begin van de huidige transferperiode liefst 22,5 miljoen euro aan West Ham United voor Sébastien Haller. De Fransman was echter niet optie nummer één voor de Amsterdammers, zo weet journalist Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad te vertellen.

Op Twitter maakt hij namelijk bekend: “Interessant wel, achteraf: Jovic was ook nog in beeld bij Ajax deze winter. Maar hij wilde terug naar Frankfurt en Bundesliga.” De spits speelt nu op huurbasis voor Eintracht Frankfurt, dat hem van Real Madrid leent. Daar werd hij de vervanger van de naar vertrokken Bas Dost.

Anderhalf jaar geleden maakte De Koninklijke nog 60 miljoen euro over op de rekening van de Duitsers voor Jovic, die echter flink door het ijs zakte in het Estadio Santiago Bernabéu. Gisteren viel de Serviër in bij zijn tijdelijke werkgever tegen Arminia Bielefeld en scoorde hij één keer.


VIAVoetbalnieuws.be