Henry Onyekuru keert terug naar tot het einde van het seizoen.

Henry Onyekuru speelde vorig seizoen al op uitleenbasis bij Galatasaray. Afgelopen seizoen keerde hij terug naar Monaco. Daar kwam hij niet verder dan 139 minuten in 4 wedstrijden waarin hij één assist kon geven. De ex-smaakmaker van KAS Eupen en Sporting Anderlecht keert zo terug naar Turkije waar hij vorig seizoen meer speelminuten en succes had. Zo kwam hij vorig seizoen tot 12 wedstrijden voor Galatasaray waarin hij éénmaal kon scoren en twee assist kon geven. Hopelijk voor hem en Galatasaray kan hij ooit zijn statistieken van bij Eupen terugvinden. Dit waren 30 doelpunten en 11 assist in 60 wedstrijden. 

🌪 Onyekuru, 7️⃣ numaralı formayı giyecek. pic.twitter.com/UA0vAFZOAl

— Galatasaray Spor Kulübü (@GalatasaraySK) January 25, 2021


VIAVoetbalkrant.com