Voor Antwerp FC belooft het nog een druk einde van de winterse transfermarkt te gaan worden. Zoals gewoonlijk wachtte sportieve baas Luciano D'Onofrio tot het slot van de mercato om toe te slaan. Er mag dus nog versterking verwacht worden op de Bosuil, maar ook aan uitgaande zijde staat nog één en ander op til.

Sowieso hoopt Antwerp om nog een nieuwe club te vinden voor enfant terrible Didier Lamkel Zé, die naar verluidt kan rekenen op interesse vanuit Turkije en het Midden-Oosten. Daarnaast zou ook Simen Juklerod kunnen vertrekken. De Noorse back is niet langer zeker van een basisstek bij de Great Old en bovendien loopt zijn contract komende zomer af. Volgens het Spaanse AS zou Celta de Vigo hem nu een uitweg kunnen aanbieden.

De bedoeling van de huidige nummer 10 in de Primera Division is om Juklerod komende zomer gratis binnen te halen. In principe mag de back zelfs nu al een voorcontract tekenen, daarover zou hij momenteel onderhandelen met sportief directeur Felipe Miñambres. Voor Antwerp dreigt zo wel een financiële tegenvaller, Juklerod vertegenwoordigt volgens het gespecialiseerde Transfermarkt.nl toch een marktwaarde van 2.5 miljoen euro.


VIAVoetbalnieuws.be