Het belooft nog een druk einde van de wintermercato te worden bij . Na het vertrek van Siebe Schrijvers, Krépin Diatta en Emmanuel Dennis wil de landskampioen sowieso nog een extra (flank)aanvaller aantrekken. Daarnaast moet ook een oplossing gezocht worden voor Simon Deli.

De Ivoriaanse verdediger was vorig seizoen nog een steunpilaar, maar haalde de voorbije maanden niet langer zijn gewenste niveau en verloor stilaan zijn plekje. Na de terugkeer van Stefano Denswil is hij zelfs volledig uit beeld verdwenen. Een transfer lijkt dan ook aan de orde. Maar volgens Het Laatste Nieuws wil Blauw-Zwart hem niet zomaar laten gaan. Zo zouden de Bruggelingen vasthouden aan een vraagprijs van zo'n 3 miljoen euro.

De vraag is nu welke club zover wil gaan. Fenerbahçe zou eerder al een bod van zo'n 2.5 miljoen euro hebben gedaan. Het valt echter af te wachten of de topclub uit Istanbul haar aanbieding nog zal verbeteren. Met Atilla Szalai haalde Fener immers al een andere verdediger is huis. De Turkse journalist Ekrem Konur stelt op Twitter alvast dat Deli wel degelijk nog in beeld is bij Fenerbahçe, maar dat er pas nieuwe stappen ondernomen zullen worden als Club het bod aanvaardt. Hij beweert bovendien dat Blauw-Zwart aan de Ivoriaan gevraagd heeft om deze winter nog te vertrekken.


VIAVoetbalnieuws.be