De voorbije dagen werd Christian Benteke gelinkt aan een vertrek bij Crystal Palace, maar het lijkt er alsmaar meer op dat de Rode Duivel gewoon bij zijn club zal blijven. Hij werd gelinkt aan West Bromwich Albion, maar die club lijkt nu helemaal af te haken. Ze staan immers op het punt om een andere bekende naam als spits binnen te halen.

Volgens Sky Sports heeft West Brom immers een akkoord bereikt met omtrent een overgang van . De 29-jarige targetspits zou voor de rest van het seizoen gehuurd worden en er zou ook een aankoopoptie in de deal opgenomen worden. West Brom zou nu bezig zijn om de spits in te krijgen.

Diagne speelde in de Jupiler Pro League voor Lierse en Westerlo, maar is uiteraard vooral bekend van zijn rampzalige passage bij vorig seizoen. Club haalde de spits toen weg voor de neus van Anderlecht, maar Diagne maakte zich al snel helemaal onmogelijk. In de -match tegen PSG eiste hij een penalty op én miste die, om later ook nog in de clinch te gaan met Philippe Clement. Dit seizoen kreeg Diagne een nieuwe kans bij Galatasaray en met elf goals in negentien matchen deed hij het daar goed.


VIAVoetbalnieuws.be