De voorbije dagen werd Christian Benteke gelinkt aan een vertrek bij Crystal Palace, maar het lijkt er alsmaar meer op dat de Rode Duivel gewoon bij zijn club zal blijven. Hij werd gelinkt aan West Bromwich Albion, maar die club lijkt nu helemaal af te haken. Ze staan immers op het punt om een andere bekende naam als spits binnen te halen.

Volgens Sky Sports heeft West Brom immers een akkoord bereikt met omtrent een overgang van . De 29-jarige targetspits zou voor de rest van het seizoen gehuurd worden en er zou ook een aankoopoptie in de deal opgenomen worden. West Brom zou nu bezig zijn om de spits in te krijgen.

UPDATE 13u50

Deze maand lijkt Christian Benteke dus niet meer te vertrekken bij Crystal Palace, maar het zou zomaar kunnen dat de Rode Duivel ook volgend seizoen nog gewoon bij de Londense club speelt. Zijn contract loopt in de zomer af, maar volgens de Daily Mail wil Palace Benteke graag aan boord houden. De 30-jarige zou zijn overeenkomst met een jaar kunnen verlengen.


VIAVoetbalnieuws.be